www.tara-apartmani.com

Jezik...

        Vila Iva se nalazi na Mitrovcu, 150m od Dečijeg odmarališta. Raspolažemo sa jednim novoizgradjenim apartmanom, koji pruža savršen konfor na ovoj planini. U prizemlju vile je dnevni boravak sa kuhinjom I kupatilom. Na spratu su dve sobe. Jedna je dvokrevetna plus pomoćni ležaj. U drugoj sobi je francuski ležaj I krevetac za bebe. Vila je kompletno opremljena sa posuđem, ostavama za stvari I posteljinama. U dnevnom boravku se nalazi TV prijemnik sa Polaris TV paketom kanala.

 

U prizemlju je grejanje  kaminom na drva, a u sobama TA peći. Ispred se nalazi velika terasa I mesta za parking, kao I dve ljuljaške za decu.

Telefoni za informacije I rezervacije:

 

031/859-014

061/207-91-72

 

Pantelić Danijela

 

Vila Iva

Apartmani "NIKOLIĆ" - Kaluđerske Bare - planina Tara

SLIKE VILE

- Vaši utisci -

 19° 25' 9" E

GPS Koordinate:  

 

  43° 55' 23" N,

 

Na Mitrocu se nalaze tereni za mali fudbal i košarku, Takođe postoji i veliki travnati fudbalski teren. U centru Dečijeg odmarališta  radi i zatvoreni bazen sa saunom.

Za ljubitelje zimskih sportova na Mitrovcu se nalaze ski staze za decu i početnike u skijanju.

Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi u neposrednij blizini se nalaze planinsko jezero u Zaovinama (6km), jezero Perućac (10km), i niz drugih zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra Gora i čuvena ‘’Sarganska osmica’’.